Seronok jaga kesihatan secara semulajadi… Jom

Energizing Soy Protein Shaklee telah mendapat pengiktirafan dunia kerana merupakan produk yang paling banyak dilakukan ujian klinikal dan protein berkualiti tinggi yang dibuat daripada tumbuh-tumbuhan. Ia mengandungi kacang soya yang non-GMO (tidak diubah genetik) dan diproses dibawah suhu rendah. Selain itu, setiap tin 1kg ESP berasal dari 30 kg kacang soya dan ia adalah booster tenaga segera yang boleh bertahan selama berjam-jam.

ESP Shaklee menganduni 22 jenis asid amino dan satu-satunya produk di pasaran yang menyediakan 9 asid amino penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan kita. Ia sesuai untuk semua peringkat umur – tua atau muda.

Kebaikan ESP yang utama ialah:

  • Untuk awet muda – Asid Amino membina otot manusia, kuku, rambut, darah, organ, kulit, kelenjar, 50,000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dan lain-lain. Pengambilan Energizing Soy Protein Shaklee adalah kunci untuk mengekalkan kulit muda dan otot serta memastikan kita sentiasa bertenaga.
  • – Kacang soya kaya dengn isoflavon yang fungsinya sama dengan hormon wanita.Membantu mengurangkan kolesterol, osteoporosis dan penyakit jantung.
  • Memulihkan fungsi prostat lelaki – Genistein dalam kacang soya telah dibuktikan dapat menghalang pertumbuhan dan mencegah sel kanser daripada merebak. Juga bertindak sebagai antioksida dan memelihara kesihatan ovari dan uterus.
  • Kulit berseri dan anjal – merangsang rejenerasi kulit dan otot, memulih kedutan dan mengembalikan keserian kulit.
  • Pemberi tenaga segera – Membekalkan tenaga segera dan meningkatkan sistem imun, dengan itu ia memulihkan keletihan, migrain, insomnia dan tekanan gejala yang berkaitan seperti kemurungan, kebimbangan, ketakutan, dll
  • Memulihkan pigmentasi – Melambatkan uban, rambut gugur, masalah pigmentasi dan freckles.
  • Memperbaik memori – Menguatkan ingatan dan kecerdasan otak

IMG_0314

INGIN MEMBUAT PESANAN? SILA EMAIL KE aliffmilo@gmail.com atau sms/whatApps 0126211883 untuk keterangan lanjut

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: