Seronok jaga kesihatan secara semulajadi… Jom

Thank You

Sudah dua minggu aku keja di klinik tu, tapi sekali pon tak penah cakap ngan dia, tegur2 pon x penah, macam xde keperluan jak..

Sehinggalah pada suatu hari, merupakan last day aku di klinik tu datang satu orang patient nama En Voo, yang sakit batu karang, jadi
terpaksalah aku berjumpa si dia untuk mintak appointment tembak batu Encik Voo ni. Bila dah mintak appointment, adala ckp2 sikit… dan seterusnya, sehingga lah aku menjadi isteri dia.

Semuanya kerana Encik Voo. Thank You..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: