Seronok jaga kesihatan secara semulajadi… Jom

Test power

It’s been so long i left blogging, bukan la sibuk sgt, cuma blog sy dulu tu susah betul nak masuk… kena masuk thru blog org lain baru leh masuk blog sendiri.. aparaaaaa… rindu suda menulis balik, walaupun tah hape2 yang diriku tulis…

Sekarang daku tgh pening kepala pikir pasal kenduri yang tertangguh.. plannya nak buat tima raya, insyaAllah raya ke3, tp tuhla kalau dah dok jauh sgt daripada org, nak tempah2 pelamin pon thru fon saja. So far, cuma satu butik yang reply, tp kami tak berkenan sgt pakej dia.. org2 lain tu tanak meniaga ke?Bengang betul bila org call takmo angkat, org sms or emel takmo reply… at least kalau x boleh, cakap la tak boleh.

Actually, rasa malas je nk buat majlis2 bersanding bagai, macam nak wat kenduri biasa je, xpayahla meraikan pengantin yang tak berapa baru ni, tp kalau buat camtu, tak dapat hadiah plak…. hihihi

Nak jahit baju pon, semua butik2 tak sudi terima tempahan suda, akhirnya jumpa ja kedai nyonya. bagusla kalau menjadi baju yang kuimpikan….

Semoga persiapan last minute ini berjalan dengan lancar sebab kami tempah kad kawin tempat yusry and lisa surihani tempah (apa kaitan? ) huhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: